PRAKTIJKVOORBEELDEN

Hieronder heb ik voor u een aantal onderwerpen verzameld waarmee ik mensen heb kunnen helpen. Misschien dienen ze voor u als inspiratie of helpen ze u over een drempel heen. Natuurlijk kunt u mij ook altijd mailen of bellen met de vraag of ik u kan helpen. 

zondag
jan242016

Relatiegesprekken met Gestalttherapie

Een ouder echtpaar vertelt over hun positieve ervaringen met relatiegesprekken op basis van Gestalt en EMDR.

Click to read more ...

maandag
feb142011

Onverklaarbare lichamelijke klachten

Heeft u lichamelijke klachten waarvan de dokter zegt dat er geen medische verklaring voor is? Daar is iets aan te doen.

Click to read more ...

donderdag
feb102011

Opvoeden met Plezier

Opvoeden is een kwestie van hele lange adem. Als ouder ben je bezield met goede voornemens om je kind gelukkig te maken, te laten opgroeien tot een goed en geslaagd mens. Wil je dat met veel plezier en energie doen?

Click to read more ...

donderdag
jan132011

Depressies en Somberheid

Heeft u last van somberheid, angst en depressieve gevoelens? Denkt u regelmatig dat u mislukt bent, nergens voor deugt of dat er basaal iets met u mis is. Ervaart u uw leven als zinloos?

Click to read more ...

donderdag
aug192010

Rouwverwerking

Rouw komt in ieder leven voor. Misschien ook in jouw leven. Hoe ga je om met die gevoelens en hoe moet rouwen eigenlijk?

Click to read more ...

donderdag
aug192010

Keuzes maken

Het maken van keuzes in ons leven is dikwijls een moeilijke aangelegenheid. We willen vooral goed kiezen, geen fouten of vergissingen maken. Hoe leer je wat je werkelijk wilt en hoe maak je vervolgens keuzes?

Click to read more ...

donderdag
jul172008

Bang voor de Tandarts

Voor veel mensen is het nauwelijks op te brengen om met regelmaat hun gebit door de tandarts te laten onderhouden. Zij zien als een berg op tegen het bezoek of durven helemaal niet meer te gaan. Hier is iets aan te doen.

Click to read more ...